Ring oss: 51 82 00 50   |   post@hviding.no

Minnesider & dødsannonser

Call us: 51 82 00 50   |   post@hviding.no

Memorial pages & obituary

Hviding Begravelsesbyrå

Vi som arbeider i Hviding vil kunne stå til tjeneste med de mange praktiske ting som må ordnes ved et dødsfall, og vil gjøre vårt beste for å bidra til en verdig begravelse.

Vi er her for deg

Hviding er distriktets eldste begravelsesbyrå, og våre medarbeidere har lang erfaring med å møte sørgende.

Denne oppgaven er krevende, men vi ønsker å være til hjelp og støtte i en vanskelig situasjon. Vi kan også gi råd og veiledning utover det som angår selve gravferden.

Vårt byrå er medlem av Virke Gravferd. Dette er et kvalitetsstempel som innebærer at vi må oppfylle bransjens krav til kvalifikasjoner, som jevnlig blir kontrollert av et eget utvalg. Virke Gravferd samarbeider også med Forbrukerrådet.

Vi har forpliktet oss til å følge strenge etiske regler, som forutsetter hensynsfullhet og verdighet i yrkesutøvelsen. Vi har taushetsplikt om alle personlige forhold.

I tillegg til hovedkontoret i Stavanger har vi avdelinger i Sandnes, Sola og på Jørpeland (Ryfylke begravelsesbyrå).

Dette nettstedet er laget for å gi lett håndterlig informasjon om noen av de mange spørsmålene som kan oppstå i en slik vanskelig situasjon. Ta gjerne kontakt med oss for hjelp og bistand i forbindelse med dødsfall.

Stort utvalg av gravstein

Vi har utstilling i våre lokaler i Stavanger og Sandnes

Åpningstider etter avtale.

Kontakt oss på : 51 82 00 50

Hviding Begravelsesbyrå har kontorer i Stavanger, Sandnes, Sola og Ryfylke

Vi arrangerer begravelser og bisettelser i kommuner som Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Time, Gjesdal, Rennesøy, Finnøy, Kvitsøy, Strand, Hjelmeland og Forsand.