Urner for nedsettelse

Vi har flere alternativer til urner. Hviding begravelsesbyrå tilbyr urner for nedsettelse i gravsted.

Stort utvalg av urner til begravelse

Etter at kremasjonen har funnet sted, blir avdødes aske samlet i en urne. Her finner du mange alternativer til design. De foreviste urnene med kors kan leveres uten.
Never

Never

Fargevalg: Natur
Pris kr. 1.670,-

Mare

Mare

Ved askespredning
Pris kr. 0,-

Barneurne

Barneurne

Barneurne med bamseornament
Pris kr. 1670,-

Kister

Kisten, en viktig del av seremonien. Kister finnes i flere utførelser, varianter og prisklasser. Kistene kan leveres med eller uten kors slik dere ønsker.

Barnekister

Når barn dør, trenger de også kister. Vi har flere alternativer til utforming og størrelser. Kistene er tilvirket i furu og har en høy finish.

Urner

Vi har urner for nedsettelse i gravsted som kan brukes ved kremasjon. Hviding Begravelsesbyrå tilbyr flere alternativer til urner.

Gravsteiner

Å ha en grav å gå til er viktig for livet etter at du har mistet en av dine kjære. Og gravlunden er en velstelt og fredelig plass for ettertanke og sorgbearbeidelse.

Blomster

Blomster til seremonien er den vanligste måten å uttrykke takknemlighet og respekt for avdøde. Blomster til de pårørende uttrykker medfølelse.

Stort utvalg av gravstein

Vi har utstilling i våre lokaler på Åsen

Åpningstider: torsdag kl. 15.00-18.00 eller etter avtale. 

Kontakt oss på : 51 82 00 50

Hviding Begravelsesbyrå har kontorer i Stavanger

Vi arrangerer begravelser og bisettelser i kommuner som Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Time, Gjesdal, Rennesøy, Finnøy, Strand, Hjelmeland og Forsand.