Ring oss: 51 82 00 50   |   post@hviding.no

Minnesider & dødsannonser

Call us: 51 82 00 50   |   post@hviding.no

Memorial pages & obituary

Barnekister

Når barn dør, trenger de også kister. Vi tilbyr kister i flere design og størrelser.

En verdig ramme for seremonien

Kisten, en viktig del av seremonien. Barnekister finnes i flere utførelser, varianter og prisklasser. Kontakt oss dersom du har spørsmål om kistene.
Barnekiste hvit

Kistene er tilvirket i furu og har en høy finish. Samtlige barnekister (unntatt 40 cm) leveres med dreide trehåndtak. Samtlige modeller har trukket lokk.

Barnekiste med messing detaljer

Kistene er tilvirket i furu og har en høy finish. Samtlige barnekister (unntatt 40 cm) leveres med messingfargede håndtak.

Priser

Barnekister leveres i flere størrelser til følgende priser:

Pris 40 cm:   kr. 2.740,-
Pris 40 cm:   kr. 2.740,-
Pris 60 cm:   kr. 3.507,-
Pris 70 cm:   kr. 3.844-
Pris 95 cm:   kr. 3.910,-
Pris 130 cm:   kr. 4.576,-
Pris 170 cm:   kr. 5.252,-

Kister

Kisten, en viktig del av seremonien. Kister finnes i flere utførelser, varianter og prisklasser. Kistene kan leveres med eller uten kors slik dere ønsker.

Barnekister

Når barn dør, trenger de også kister. Vi har flere alternativer til utforming og størrelser. Kistene er tilvirket i furu og har en høy finish.

Urner

Vi har urner for nedsettelse i gravsted som kan brukes ved kremasjon. Hviding Begravelsesbyrå tilbyr flere alternativer til urner.

Gravsteiner

Å ha en grav å gå til er viktig for livet etter at du har mistet en av dine kjære. Og gravlunden er en velstelt og fredelig plass for ettertanke og sorgbearbeidelse.

Blomster

Blomster til seremonien er den vanligste måten å uttrykke takknemlighet og respekt for avdøde. Blomster til de pårørende uttrykker medfølelse.

Stort utvalg av gravstein

Vi har utstilling i våre lokaler i Stavanger og Sandnes

Åpningstider etter avtale.

Kontakt oss på : 51 82 00 50

Hviding Begravelsesbyrå har kontorer i Stavanger

Vi arrangerer begravelser og bisettelser i kommuner som Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Time, Gjesdal, Rennesøy, Finnøy, Strand, Hjelmeland og Forsand.