Ring oss: 51 82 00 50   |   post@hviding.no

Minnesider & dødsannonser

Call us: 51 82 00 50   |   post@hviding.no

Memorial pages & obituary

Planlegg og bestill gravferd

Se omtrentlige priser og sende inn en foreløpig bestilling til oss
I denne tjenesten kan du planlegge begravelsen, se omtrentlige priser og sende inn en foreløpig bestilling til oss. Vi tar kontakt med deg for å gå igjennom dine valg og ferdigstille bestillingen. Alt du legger inn her kan endres senere og er ikke bindende på noen måte. Prisene er «fra priser» og inkluderer ikke kommunale avgifter, og er basert på arbeid utført dagtid.

Slik bestiller du

Gjør dine valg i ro og mak. Du må lage deg en konto for å kunne lagre det du gjør og evt. invitere andre til å være med i planleggingen. Denne kontoen kan du slette når som helst selv. Du kan når som helst gå tilbake og endre det du har skrevet inn og sende til andre. Når du er klar for det, sender du bestillingen til oss. Da vil vi ta kontakt med deg og gå igjennom bestillingen. Du kan også skrive det ut for å ta med til planleggingssamtalen med oss.

Planlegg begravelsen

Nærmeste pårørende avgjør hvordan begravelsen skal foregå. I noen tilfeller vil den avdøde selv ha uttrykt spesielle ønsker for begravelsen. De bør naturligvis respekteres. Det bør undersøkes om det foreligger en skriftlig erklæring fra avdøde om dette.

Stort utvalg av gravstein

Vi har utstilling i våre lokaler i Stavanger og Sandnes

Åpningstider etter avtale.

Kontakt oss på : 51 82 00 50

Hviding Begravelsesbyrå har kontorer i

Stavanger, Sandnes, Sola og Tau

Vi arrangerer begravelser og bisettelser i kommuner som Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Klepp, Time, Gjesdal, Rennesøy, Finnøy, Strand, Hjelmeland og Forsand.